5 saker filmproducenter vill hyra från dig – grym extra inkomst!

#1: Bilar

Bilar som blivit uthyrda till en filmproduktion

Bilar är en stor del av filmer och alla sorters bilar används, gamla veteranare, moderna bilar, sportbilar, din pappas skrotbil och allt där i mellan. Filmer hyr ofta hundratals fordon som används i tex simulerad rusningstid eller någon scen där man behöver massa bilar i bakgrunden. Hos Ridå kan du lägga ut din bil för uthyrning till filmproduktioner och få betalt en imponerande summa pengar när din bil blir uthyrd!

 

#2: Möbler

Möbler till en scen i en filmproduktion.

Möbler spelar en viktig roll i filmproduktioner. Även om det bara kommer att användas i bakgrunden – det tjänar ett viktigt syfte genom att göra scenen mer stilistisk, realistisk och relevant. Det är vettigt för en filmproducent att hyra möbler. Det finns ingen anledning att köpa något du bara behöver för en scen eller två. Det är därför mer möjligt att göra affärer med företag, och ibland individer, för att hyra möbler. Få bra betalt för att hyra ut dina möbler som oftast förblir oanvända, dessutom kanske dom kommer synas i en storfilm vilket kan öka värdet på möbeln. Inte så dumt va?!

 

#3: Kamerautrustning

En DSLR kamera

 

Du kan hyra ut din DSLR eller eller kamerautrustning. Även om filmproducenter och produktionsbolag är uppenbart utrustade med denna typ av utrustning – är amatörfilmmakare ofta inte! Dessa inkluderar spirande artister som vill göra en musikvideo eller en fotografering, eller till och med amatörfilmmakare som vill göra en kortfilm, dokumentär eller annat.  Det finns ingen anledning att din kamerautrustning inte skulle att vara till nytta för en amatörfilmare. Genom att hyra ut din kamera eller liknande utrustning hjälper du så att nästa morgondags indifilmskapares idéer blir till verklighet.

 

#4: Rekvisita

Verktyg som används som rekvisita i en film

Rekvisita är A och O för att göra filmen visuellt övertygande. På ridå kan du hyra ut din historiska föremål, konst, leksaker, speciella föremål, m.m. Allt kan bara av intresse.. Det har till exempel kommmit upp i facebook gruppar som är dedikerade till rekvista att man söker efter drivved eller dreadlockperuker.. Och ja, de får betalt en hel del pengar i utbyte.

 

#5: Ditt hem

Fina hus på en väg

Lägger du ut ditt hus på Airbnb?Ridå hyr du oftast ut under kortare perioder och du kan enkelt tjäna flera tusenkronor om dagen. Alla sorters bostäder är intressanta eftersom man vet aldrig vad som nästa film kan behöva, från millionprojekt till miljonvillor. Desstuom kommer du kunna skryta om att ditt hus är med i en film. Gör ett gratiskonto hos Ridå och få ditt hus eller lägenhet uthyrt till nästa storfilm!

Relaterade inlägg

5 konstiga reklamfilmer från förr som kommer att etsa sig fast i ditt minne

Kusligt, läskigt, öppet sexuellt eller helt enkelt löjligt – vissa reklamfilmer är så bisarra att de etsar sig i ditt sinne för…

Läs mer

Gå med i diskussionen

Sök

oktober 2020

 • M
 • T
 • O
 • T
 • F
 • L
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

november 2020

 • M
 • T
 • O
 • T
 • F
 • L
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Price

Jämför annonser

Jämför